About Me

My photo
Cheras, Kuala Lumpur, Malaysia
Im a Malaysian, but i havent been Malaysian long enough lately. Was an Indian for 4 and a half years and currently an Indonesian for another 2! Yikes! Studying abroad sucks.

Thursday, April 08, 2010

Aku suka kucing


Nama kucing ni Inouk.
Dia sangat hensem.
Tapi tak suka amik gamba.
Sebab awek dia takut nanti kucing lain tgk gamba dia nanti nak rampas dia
Tapi aku nak amik gamba dia jugak

kan dia dah marah..



Yang ni nama dia Pims
sebab dia asyik pms ngn aku.
So aku malas nak layan dia


Yang ni nama dia Socks
Sebab dia suka pakai stokin putih kat kaki dia
Kucing ni gay sebab haritu aku nampak dia guling guling ngn kucing jantan lain
Aku takut bila sendirian ngn kucing ni.


yang ni kucing aku kat indon.
Nama dia Meowis.
Dia suka tiru gaya aku.


Dan yang ni Tommy.
Dia jinak tau. Suka main ngn budak budak.
Aku paling sayang Tommy ni sebab dia tak penah kencing n takyah bagi makan

Aku dah takde gamba kucing aku lagi so ni aku perkenalkan LOLcats courtesy of the internet

Monorail Cat


Ceiling Cat


Gravity Cat


Pew pew


Long Cat


Bullet Cat


Happy Cat

dan last skali

Serious Cat
Dalam hati ada taman.

Ni sebenarnya nak kata yg aku takde modal nak tulis kat blog ni. so aku copy paste dari tenet. Smoga terhibur.

3 comments:

olien91 said...

hahahaha.. lucu banget feez! :D

raff said...

hehe...mmg comel... i like cat too..

shahidatul said...

i love tommy too....boleh x nk pnjam tommy sehari dua??